Αποχώρησαν Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Μπέος από τη συνάντηση στην ΕΠΟ

Αποχώρησαν Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Μπέος από τη συνάντηση στην ΕΠΟ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος που έφυγε λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Βόλου αποχώρησε εκνευρισμένος και κάνοντας απαισιόδοξες εκτιμήσεις - Μία ώρα αργότερα αποχώρησε κι ο Μελισσανίδης

Beos
Λίγο μετά τις 13:00 ο Γιάννης Αλαφούζος άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων από τη συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στα play offs της Super League 1 με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Στιβ Μπένετ.

«Όλα καλά, απλά έχω επαγγελματική υποχρέωση για την οποία είχα ενημερώσει. Όλα μέσα είναι ήρεμα...», εξήγησε κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πάντως εντός της αίθουσας είπε μεταξύ άλλων:  «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Επικοινώνησα με την UEFA και μου είπαν πως είναι αδύνατο να έρχονται elite διαιτητές. Εμείς θέλουμε πολύ καλούς διαιτητές από το εξωτερικό αλλά ξαναλέω πως δεν είμαστε αρνητικοί με τον ορισμό Ελλήνων, με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους. Και για εκείνους και για αυτούς που τους ορίζουν.»

Ωστόσο μισή ώρα αργότερα τον ακολούθησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος περιέγραψε μια διαφορετική κατάσταση.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσος κόσμος, αφήνετε την ώρα σας, να γράψετε τι; Να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται, όχι στο Τζιμπουτί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Τους ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Να μην έχουμε αίματα».


Στις 14:45. λίγο πριν συμπληρωθούν τρεις ώρες βγήκε από την αίθουσα και αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να μην κάνει δηλώσεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στόχο την αυτοδυναμία σε περιοδεία στη Φθιώτιδα - Πρώτη στάση το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Μύκονος: Μάστιγα τα αυθαίρετα και οι οικοδομικές παρανομίες - Αναμένεται να ξεκινήσουν οι έλεγχοι που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης