Μπάγερν Μονάχου: Διώχνει τον Νάγκελσμαν, πρώτο φαβορί ο Τούχελ

Μπάγερν Μονάχου: Διώχνει τον Νάγκελσμαν, πρώτο φαβορί ο Τούχελ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν

26907291
Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν! Το ρεπορτάζ μετέδωσε και η Bild.



Οι Βαυαροί μπορεί να απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16», όμως στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους. Την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για τα προκριματικά του Euro η Μπάγερν έχασε με ανατροπή από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο και έπεσε στη δεύτερη, καθώς την προσπέρασε για έναν βαθμό η Ντόρτμουντ (53-52).

Κλείσιμο
Μετά την ήττα από τις Ασπιρίνες ο Νάγκλεσμαν «άδειασε» τους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στη διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας. Αν εν τέλει απολυθεί ο 35χρονος τεχνικός τότε ο Τόμας Τούχελ είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί. Ο έμπειρος κόουτς παραμένει ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

O Νάγκελσμαν ανέλαβε την Μπάγερν το προηγούμενο καλοκαίρι, σήκωσε το πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλαση με λαμπερό ήλιο! - Ανεβαίνει η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο - Ο καιρός ανήμερα της 25ης Μαρτίου

«Ήθελε να τρομάξει τη μητέρα των παιδιών του» - Στον ανακριτή ο 62χρονος για την απόπειρα κατά των παιδιών του

Στη Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης - Παρέμβαση για επιτάχυνση των επενδύσεων στην αγορά ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης