Εθνική Αργεντινής: Εισβολή οπαδού στο προπονητικό κέντρο για μια σέλφι με τον Μέσι

Εθνική Αργεντινής: Εισβολή οπαδού στο προπονητικό κέντρο για μια σέλφι με τον Μέσι

Συναγερμός σήμανε στην τελευταία προπόνηση της Αργεντινής πριν το φιλικό με τον Παναμά, όταν άγνωστος άνδρας βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια, έβγαλε σέλφι με τον Μέσι και... συνελήφθη!

26607576
Η παράνοια που επικρατεί στην Αργεντινή για τον πρώτο αγώνα των Παγκόσμιων πρωταθλητών μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ δεν μπορεί να περιγραφεί...

Η αλμπισελέστε αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής στο «Μονουμεντάλ» τον Παναμά και την ερχόμενη Δευτέρα στο Σαντιάγο Ντελ Εστέρο (στα βόρεια της χώρας) το Κουρασάο (;), αλλά από τις αρχές της εβδομάδας οπότε και μαζεύτηκαν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Εζέιζα της πρωτεύουσας επικρατεί πανικός.

Καθημερινά έξω από τις εγκαταστάσεις βρίσκονται εκατοντάδες οπαδοί με την ελπίδα για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία με την Ομοσπονδία να προσλαμβάνει εταιρία σεκιούριτι για την καλύτερη φύλαξη, αλλά όπως αποδείχθηκε κάτι δεν λειτούργησε σωστά.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης σήμανε συναγερμός στην εγκατάσταση καθώς άγνωστος οπαδός βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια και ζήτησε μια σέλφι με τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν του χάλασε το χατίρι.

Ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας που είχε κληθεί να επέμβει, με το κινητό του τηλέφωνο να κατάσχεται

Clarin2


Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 30χρονο Φερνάντο Κάρλος Παλάσιος, ο οποίος είναι από την συνοικία Αζουλ του Μπουένος Άιρες και είναι οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα.

Αυτή ακριβώς η επαγγελματική του ιδιότητα έχει οδηγήσει τις αρχές στην εκτίμηση ότι εισήλθε στην εγκατάσταση έχοντας κρυφτεί σε κάποιο από τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας, με την οικογένεια του να παθαίνει σοκ όταν άκουσε στις ειδήσεις τα νέα για τη σύλληψη του καθώς δεν είχε ενημερώσει κανέναν για το παράτολμο σχέδιο του...

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής πάντως έχει ήδη καταθέσει μήνυση και ζήτησε μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το προπονητικό κέντρο.

Παράλληλα ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο του Μονουμεντάλ καθώς αποφασίστηκε να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα η απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους...

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονη μητέρας και του παιδιού της στην Χαλκιδική

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το, θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα»

«Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια» - Καταγγελίες για δεσμό του βιαστή προπονητή με 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης