Εθνική Γαλλίας: Το περιβραχιόνιο στον Εμπαπέ και σκέψεις... αποχώρησης από τον Γκριεζμάν

Εθνική Γαλλίας: Το περιβραχιόνιο στον Εμπαπέ και σκέψεις... αποχώρησης από τον Γκριεζμάν

Η νέα εποχή στην εθνική Γαλλίας, αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024, δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς μετά την επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάν για τον νέο αρχηγό

Καταγραφη
Η απόφαση του Ούγκο Γιορίς να αποχωρήσει από την εθνική Γαλλίας μετά το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ, άφησε... ορφανή τη θέση του αρχηγού που κρατούσε ο πολύπειρος γκολκίπερ της Τότεναμ.

«Θα μάθετε σύντομα ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός», είχε διαμηνύσει ο Ντιντιέ Ντεσάν και όντως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι το περιβραχιόνιο θα είναι στο μπράτσο του Κιλιάν Εμπαπέ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)


«Έχει όλα τα στοιχεία εντός και εκτός γηπέδου για να είναι αρχηγός. Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν», ήταν τα λόγια του Ντεσάν, τα οποία όπως αποκαλύπτουν τα γαλλικά ΜΜΕ προκάλεσαν τρομερή απογοήτευση στον Γκριεζμάν.

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης μετρά 75 σερί συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας (117 συνολικά) και θεωρούσε δεδομένο ότι θα έπαιρνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού (μάλιστα την Πέμπτη κλέινει τα 32 του χρόνια και έχει καλέσει τους γονείς του για να γιορτάσουν μαζί και την ανάληψη της αρχηγίας) με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ με την επιλογή Εμπαπέ.

Οι πληροφορίες τον εμφανίζουν απογοητευμένο και να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την εθνική, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν από τους πρώτους αγώνες του ομίλου με αντιπάλους την Ολλανδία κτι την Ιρλανδία.

Ειδήσεις σήμερα:

Να τα, τα νέα τα παιδιά: Κόντρες και διαψεύσεις στο πολιτικό χάος «δεξιά της ΝΔ»

Τσιάρας: Η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού γίνεται κακούργημα από πλημμέλημα

Τρόμος με 11χρονο ΑμεΑ στην Καλλιθέα που ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης