Ο Μέσι και η παρέα του στην πρώτη φωτογραφία μετά το Μουντιάλ

Ο Μέσι και η παρέα του στην πρώτη φωτογραφία μετά το Μουντιάλ

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στο Κατάρ, ο Μέσι και οι υπαρχηγοί του βρέθηκαν ξανά στα αποδυτήρια της εθνικής

messi-argentina-0
Όταν το 2019 ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του με την Εθνική Αργεντινής (1-0 τη Βραζιλία στον τελικό του Copa America), ο αρχηγός της αλμπισελέστε στο πρώτο επίσημο ματς της εθνικής είχε φωνάξει τους... υπαρχηγούς του για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Μαζί του ήταν οι Οταμέντι, Πάπου Γκόμεζ, Ντε Πολ Παρέδες, Ντι Μαρία, Λο Σέλσο.

Argentina2


Σήμερα η παλιοπαρέα μαζεύτηκε ξανά για πρώτη φορά μετά τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κι ο Μέσι τήρησε την παράδοση.

Η Εθνική Αργεντινής έχει μπροστά της μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων κι ο «Πούλγκα» λίγο πριν την πρώτη προπόνηση μάζεψε στα αποδυτήρια τη «φρουρά» του για τη δική τους φωτογραφία.

Μόνο που συγκριτικά με αυτήν του 2019 αντί του Πάπου Γκόμεζ, δίπλα στις παλιοσειρές της ομάδας ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα...

Κλείσιμο
Η πιο σημαντική αλλαγή όμως ήταν το... φόντο, καθώς από πίσω δεν υπήρχε η επιγραφή «Πρωταθλητές Αμερικής», αλλά το «Πρωταθλητές Κόσμου» με τον Μέσι περιτρυγυρισμένο από τους συμπαίκτες του και την πολύτιμη κούπα στα χέρια του.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Παναμά με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί προ πολλού και την Αστυνομία να πονοκεφαλιάζει για το πως θα φτάσει η αποστολή στο Μονουμεντάλ (έδρα της Ρίβερ όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας).

Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης