ΑΕΚ: «Δεν δεχόμαστε εξωθεσμικές διαδικασίες με εμπλοκή του Ολυμπιακού και του Κλάτενμπεργκ»

ΑΕΚ: «Δεν δεχόμαστε εξωθεσμικές διαδικασίες με εμπλοκή του Ολυμπιακού και του Κλάτενμπεργκ»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της τονίζει πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Super League για να επιβάλλει τις επιδιώξεις της ομάδας του

AEK
Η ΑΕΚ αντέδρασε με ανακοίνωση μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντήσει τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο για τους ορισμούς των διαιτητών στα play-offs.

Σε αυτήν η Ένωση τονίζει πως «για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Super League 1 για να επιβάλλει τις επιδιώξεις της ομάδας του», ενώ προσθέτει πως «η ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε εξωθεσμική διαδικασία στην επιλογή και τον ορισμό διαιτητών, πόσο μάλλον όταν σε αυτή επιχειρεί με κάθε τρόπο να εμπλακεί ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Super League για να επιβάλλει τις επιδιώξεις της ομάδας του.

Χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τις ΠΑΕ της Super League 1, χωρίς καν να ενημερώσει για την πρόθεσή του, ο κ. Μαρινάκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος μάλιστα από τον αντιπρόεδρό του, και όχι ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, προχώρησε και πάλι χωρίς να ενημερώσει τον Συνεταιρισμό σε ανακοίνωση ως πρόεδρος της Λίγκας αυτή την φορά. Σε αυτήν ισχυρίζεται ουσιαστικά πως συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του φέρνει διαιτητές της επιλογής του μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Κλάτενμπεργκ!

Κλείσιμο
Από την πλευρά μας, εκφράζουμε ακόμα μία φορά την έντονη ενόχληση μας για την απόλυτη απαξίωση της Super League από τις τακτικές του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χρησιμοποιεί τον Συνεταιρισμό ως όχημα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του.

Υπενθυμίζουμε πως η Super League αιτήθηκε ομόφωνα στην ΕΠΟ τον ορισμό διαιτητών UEFA Elite στους αγώνες των play offs εφόσον βέβαια αυτό είναι εφικτό και εφόσον η σχετική διαδικασία διεξάγεται θεσμικά και σύννομα από το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας. Δηλαδή με την απόλυτη ευθύνη της ΚΕΔ, όπως προβλέπεται κανονιστικά. Και φυσικά όχι με ευθύνη ή οποιαδήποτε συμμετοχή του Κλάτενμπεργκ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει και πάλι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε εξωθεσμική διαδικασία στην επιλογή και τον ορισμό διαιτητών, πόσο μάλλον όταν σε αυτή επιχειρεί με κάθε τρόπο να εμπλακεί ο Ολυμπιακός και ο ευνοούμενός του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ό,τι άλλο έχουμε να πούμε, θα το πούμε στην σύσκεψη των επικεφαλής των ΠΑΕ που διεκδικούν το πρωτάθλημα με τις ΕΠΟ-ΚΕΔ την προσεχή Δευτέρα 27/3.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης