Κλάρενς Ζέεντορφ: Ομιλητής στο Χάρβαρντ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έζησε μια μοναδική εμπειρία κάνοντας μάθημα στους φοιτητές του Χάρβαρντ
Την ευκαιρία να διδάξει στους σπουδαστές του Χάρβαρντ έστω και για μια ημέρα είχε ο Κλάρενς Ζέεντορφ.
Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής που έκανε τεράστια καριέρα σε Άγιαξ, Μίλαν, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε στο Χάρβαρντ ως ομιλητής στο μάθημα «The Business of Entertainment, Media and Sports».
Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και μίλησε για την ηθική, την ηγεσία και τον τρόπο σκέψης και δράσης στα σπορ. Ο Ζέεντορφ μιλάει άπταιστα έξι γλώσσες και έχει μεταπτυχιακό στις επιχειρήσεις από το πανεπιστήμιο του Μιλάνου.
Μάλιστα το έκανε την περίοδο που έπαιζε σε Μίλαν και Ίντερ με αποτέλεσμα να του κολλήσουν το παρατσούκλι "ο καθηγητής".
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.