Conference League, Σιβασπόρ-Φιορεντίνα 1-4: Καρέ και πρόκριση! - Δείτε τα γκολ

Conference League, Σιβασπόρ-Φιορεντίνα 1-4: Καρέ και πρόκριση! - Δείτε τα γκολ

Πέρασε η Λεχ Πόζναν κερδίζοντας 3-0 εκτός έδρας τη Τζουργκάρντεν - Πρόκριση στα πέναλτι για τη Βασιλεία

kara
Με τη δύναμη της έδρας της η Σιβασπόρ των Δημήτρη Γούτα και Χάρη Χαρίση προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς κόντρα στη Φιορεντίνα, όμως οι Βιόλα πήραν τη νίκη με 4-1 και «πέταξαν» πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Europa Conference League.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr82wsw38jq9)


Βασικοί και οι δύο Έλληνες για τους γηπεδούχους, αμφότεροι ωστόσο στάθηκαν άτυχοι με τον Χαρίση να αποχωρεί στο πρώτο μέρος λόγω τραυματισμού και τον Γούτα να πετυχαίνει αυτογκόλ για το τρίτο τέρμα των Ιταλών.

Η Σιβασπόρ μπόρεσε να ανοίξει το σκορ και να γεμίσει ελπίδα για την πρόκριση, χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Γεσιλγιούρτ στο 35ο λεπτό. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου πάντως, ο Καμπράλ έκανε από κοντά το 1-1, με την κεφαλιά του Μιλένκοβιτς στο 62' να φέρνει τούμπα το ματς. Το αυτογκόλ του Γούτα στο 78' ακολούθησε η αποβολή του Αρσλάν στο 81' με το εξαιρετικό πλασέ του Καστροβίλι στο 89ο λεπτό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης της Φιορεντίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr831fvmc76h)
Κλείσιμο


Επιβλητικά στους «8» η Λεχ Πόζναν
Η Λεχ Πόζναν ήταν ανώτερη στη Σουηδία και δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της από την Τζουργκάρντεν, την οποία «σκότωσε» με το 3-0, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference με συνολικό σκορ 5-0. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 44' με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Ντάνιελσον με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες πριν τελικά ανοίξουν το σκορ στο 77' με τον Μαρτσίνσκι. Διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή τους έδωσαν τα τέρματα του Κβεκβεσκίρι και Σκόρας στις καθυστερήσεις του ματς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr83sxydu7m9)


Ηρωική πρόκριση στα πέναλτι για τη Βασιλεία!
Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας; Η Βασιλεία με επιμονή κατάφερε να πάρει φοβερή πρόκριση στα πέναλτι και να βρεθεί στα προημιτελικά του Conference. Προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους έδωσαν οι Αμπουμπακάρι και Κούτσκα στο 11' και στο 17' αντίστοιχα. Ο Καλαφιόρι στο 53ο λεπτό κράτησε ζωντανούς τους Ελβετούς, οι οποίοι στην τελευταία φάση του ματς το έστειλαν στην παράταση χάρη στο... buzzer beater του Αμντουνί. Οι δύο ομάδες δεν έλυσαν τις διαφορές τους ούτε στο έξτρα μισάωρο και οδηγήθηκαν στα πέναλτι εκεί που οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι (4-1), παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους «8».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Η στιγμή που το ρωσικό μαχητικό χτυπάει το αμερικανικό drone

Μύκονος: Το σημείο που σκοτώθηκε ο εργάτης - Δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας

Καιρός - Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ για την Αττική: Ισχυρές βροχές το πρωί της Παρασκευής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης