Μπασακσεχίρ - Γάνδη 1-4: Όρμπαν και Κάιπερς «καθάρισαν» τους Τούρκους

Μπασακσεχίρ - Γάνδη 1-4: Όρμπαν και Κάιπερς «καθάρισαν» τους Τούρκους

«Άστραψε και βρόντηξε» στην Τουρκία η Γάνδη που διέσυρε με 4-1 την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη με τον Όρμπαν να πετυχαίνει χατ τρικ μέσα σε τέσσερα λεπτά και τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ούγκο Κάιπερς να σκοράρει επίσης

orban_cuypers
Μπορεί στην έδρα της να μην τα κατάφερε λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν κι έκαναν τον αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ, ωστόσο στην έδρα της Μπασάκσεχιρ, η Γάνδη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση φτάνοντας σ' ένα εκπληκτικό 1-4, πετυχαίνοντας μάλιστα όλα της τα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την βελγική ομάδα δεν ήταν άλλος από τον Γκιφτ Εμάνουελ Όρμπαν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μόλις στα τέλη του Γενάρη, αλλά κάνει εκπληκτικά πράγματα. Στο ματς της Τετάρτης (15/03) σκόραρε τρεις φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά (31-34) δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για την Γάνδη. Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η «παράστασή» του τόσο καλή, αφού μετράει 12 γκολ σε εννιά παιχνίδια από τότε που ήρθε στην βελγική ομάδα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr75pn445hxt)


Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Ούγκο Κάιπερς, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, που σημείωσε το 4-0 στο 37ο λεπτό. Η Μπασακσεχίρ ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει μετά από τέτοιο σοκ και το μόνο που κατέφερε ήταν να βρει το γκολ της τιμής με τον Αντνάν Γιανουζάι στο 88ο λεπτό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr79uzslj341)
Κλείσιμο

Κάπως έτσι η Γάνδη πήρε μία πολύ πιο άνετη πρόκριση απ' ότι μπορούσα να περιμένει κι έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του UEFA Conference League.


Ενδεκάδες:
Μπασακσεχίρ (πρ. Εμρέ): Μπαμπατσάν, Τούμπαν, Ντουάρτε, Σαχινέρ, Λίμα, Μπίγκλια, Οζτσάν (46' Αλέκσιτς), Τεκντεμίρ, Τουρούκ (46' Σιζ), Γκιουρλέρ (80' Τσελίκ), Οκάκα (68' Γιανουζάι).

Γάνδη (πρ. Φανχάεζεμπρουκ): Ρόεφ, Πιατκόφσκι, Ενγκαντό, Κάστρο-Μόντες, Τορουναρίγκχα (67' Οκούμου), Κουμς, Ντε Σαρτ, Φοφανά (67' Σαμουάζ), Χονγκ (67' Οντζίντζα-Οφόε), Κάιπερς (67' Ντεπουάτρ), Όρμπαν (82' Χάουγκε).

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία


Τραγωδία στα Τέμπη: Οι τέσσερις «ασφαλιστικές δικλείδες» της Λάρισας που αγνοήθηκαν


24ωρη απεργία: Ποιοι κλάδοι συμμετέχουν - Τι ισχύει για λεωφορεία, τρένα, μετρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης