Συγκεκριμένα οπαδοί του Ατρομήτου κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.
Τότε άρχισε εκτόξευση φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων, αμέσως υπήρξαν συμπλοκές για μερικά λεπτά με την αστυνομία να κάνει την εμφάνιση της και με την χρήση δακρυγόνων να... σβήνει την ένταση. Ο διαιτητής Ευαγγέλου βλέποντας όλο το σκηνικό έδωσε εντολή οι παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.