Τόμας Μίλερ: «Κόντρα στον Μέσι τα πράγματα πάνε καλά, ο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημα στη Ρεάλ»
Ο Τόμας Μίλερ μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο
Η αλήθεια είναι τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με την Μπαρτσελόνα οΛιονέλ Μέσιέχει πολλά... άσχημα αποτελέσματα απέναντι στηΜπάγερν Μονάχου.
Μόλις χθες η Παρί του Μέσι αποκλείστηκε στη φάση των "16" του Champions League από τους Βαυαρούς και ο Τόμας Μίλερ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την παράδοση.
«Απέναντι στον Μέσι , τα πράγματα πάνε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τα αποτελέσματα. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημά μας όταν ήταν στη Ρεάλ.
Αλλά τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την απόδοση του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ατομική του απόδοση ήταν εκπληκτική. Κουβαλούσε όλη την ομάδα.
Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Παρί. Είναι δύσκολο να πετύχεις μια πραγματικά καλή ισορροπία στην ομάδα».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.