Πάου Γκασόλ: Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέσυραν τη φανέλα δίπλα σε αυτή του Κόμπι Μπράιαντ

Πάου Γκασόλ: Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέσυραν τη φανέλα δίπλα σε αυτή του Κόμπι Μπράιαντ

Σπουδαία στιγμή για τον Πάου Γκασόλ, αφού οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του

gasol-fanela
Όσο βρισκόταν στα παρκέ του ΝΒΑ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και κυρίαρχος στη ρακέτα. Ο Πάου Γκασόλ ήταν κομβικός στα δύο πρωταθλήματα των Λέικερς το 2009 και το 2010 δίπλα στον καλό φίλο του Κόμπι Μπράιαντ. Η σχέση τους ιδιαίτερη εντός και εκτός παρκέ. Και τώρα που ο Black Mamba βρίσκεται στη γειτονία των αγγέλων μαζί με τον κορούλα του, Τζίτζι, ο Ισπανός είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια του φίλου του, βοηθώντας τη Βανέσα και τις κόρες του θρύλου των λιμνάνθρωπων.



Ο τεράστιος Πάου Γκασόλ είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τη Βανέσα Μπράιαντ να παρουσιάζει τη στιγμή, όπως σίγουρα θα ήθελε και ο Κόμπι. Μάλιστα η φανέλα του υψώθηκε στον ουρανό της Crypro com Arena και τοποθετήθηκε δίπλα σε εκείνη του Μπράιαντ. Η φανέλα με το Νο.16 δεν θα είναι διαθέσιμη πλέον, αφού τη φόρεσε με τιμή και περηφάνια ο Πάου και δεν θα την ξαναφορέσει κανείς στους Λέικερς. Προβλήθηκα και ένα βίντεο στο ημίχρονο με τους Γκρίζλις, στο οποίο ο Βlack Mamba λέει πως δεν θα κέρδιζε αυτά τα δύο πρωταθλήματα χωρίς τον Πάου.



Ο Πάου δεν έκρυψε τη συγκίνηση του και πλέον μπαίνει στην ίδια πρόταση με τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα με το μωβ και το χρυσό. Ένας εξαιρετικός ψηλός που δίδαξε σε πολλές περιπτώσεις πως πρέπει να παίζεται το άθλημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Απεργία σήμερα για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποια μέτρα ανακοινώνει ο Γεραπετρίτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης