Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 4-2: Νίκη με ρεκόρ Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα 201 γκολ και ξεπέρασ τον Έντισον Καβάνι - Σκόραρε ο Μέσι

H Παρί Σεν Ζερμέν λίγα 24ωρα πριν την ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση της. Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με 2-0 της Ναντ στο «Παρκ Ντε Πρενς», οι κυπελλούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 μέσα στο πρώτο μέρος, όμως εν τέλει οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ πήραν τη νίκη με 4-2 και πανηγύρισαν τρίποντο για τρίτη διαδοχική αγωνιστική της Ligue 1.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 


Έγραψε ιστορία ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς με το γκολ του έφτασε τα 201 σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπέρασε τον Καβάνι και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.



Οι πρωταθλητές Γαλλίας μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με δυο γκολ από νωρίς. Στο 12' ο Νούνο Μέντες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και ο Μέσι από κοντά άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 17', ο Μέντες σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Λαφόν απέκρουσε η μπάλα πήγαινε προς τον Μουκιέλε και ο Ατζάμ στην προσπάθεια του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.



Τα Καναρίνια δεν το έβαλαν κάτω και μάλιστα ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα. Στο 31' ο Μπλας με σέντρα - σουτ από τα αριστερά αιφνιδίασε τον Ντοναρούμα και έστειλε την μπάλα στην κλειστή του γωνία. Στο 38' ο Μολέ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκαναγκό με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.



Οι Παριζιάνοι ανέκτησαν το προβάδισμα τους στο 60'. Ο Εμπαπέ έκανε γέμισμα από τα δεξιά και ο Ντανίλο με κεφαλιά έβαλε εκ νέου μπροστά τους Παριζιάνους. Οι παίκτες της Ναντ μέχρι τέλους έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως εν τέλει το μόνο που άλλαξε ήταν ο δείκτης του σκορ, με τον Μπαπέ στο 90+2' να διαμορφώνει το τελικό 4-2 με σουτ μέσα από την περιοχή.



Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μουκιέλε (71' Σολέρ), Μαρκίνιος (77' Μπιτσιάμπου), Ράμος, Μέντες, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντανίλο, Ζαΐρ-Εμερί (86' Πεμπελέ), Μέσι, Εμπαπέ

Ναντ: Λαφόντ, Σεντόνζ, Καστελετό, Αντρέι, Παλουά (70' Βίκτορ), Ατζάμ (70' Σιμόβ), Μπλας, Μουτουσαμί, Σισοκό (81' Γκεσάντ), Μολέ (69' Μοσταφά Μοχάμεντ), Γκαναγκό (81' Κοκό)

Πηγή: www.gazzetta.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr