Ανσαριφάρντ: Σκόραρε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, του πεταξαν μπουκάλι με νερό και ήπιε από αυτό
Ο Ιρανός επιθετικός της Ομόνοιας προκάλεσε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και εκείνοι του πέταξαν ένα μπουκάλι
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου και ... δροσίστηκε!
Στο 12ο λεπτό ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, πανηγύρισε δείχνοντας τα αυτιά του και δέχτηκε... βροχή από αντικείμενα.
Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός «απάντησε» στους οπαδούς των γηπεδούχων, καθώς σήκωσε ένα από τα μπουκάλια που του πέταξαν και έκανε πως πίνει νερό.
Τελικά η Ομόνοια κέρδισε 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά!
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.