Ανσαριφάρντ: Σκόραρε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, του πεταξαν μπουκάλι με νερό και ήπιε από αυτό
Ο Ιρανός επιθετικός της Ομόνοιας προκάλεσε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και εκείνοι του πέταξαν ένα μπουκάλι
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου και ... δροσίστηκε!
Στο 12ο λεπτό ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, πανηγύρισε δείχνοντας τα αυτιά του και δέχτηκε... βροχή από αντικείμενα.
Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός «απάντησε» στους οπαδούς των γηπεδούχων, καθώς σήκωσε ένα από τα μπουκάλια που του πέταξαν και έκανε πως πίνει νερό.
Τελικά η Ομόνοια κέρδισε 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά!
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.