Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την έφεση που είχε ασκήσει η ΑΕΚ για την πρωτόδικη απόφαση σχετικά με το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το οποίο πλέον θα οριστεί ξανά, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση πάνω στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Όπως τόνισαν οι κιτρινόμαυροι, δεν θέλησαν να τη σχολιάσουν εκτενώς, σεβόμενοι την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά τη χαρακτήρισαν με τη λέξη «ντροπή», στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!»
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.