Μπλέιζερς - Ρόκετς 131-114: Dame Time και ασύλληπτος Λίλαρντ 71 πόντων για τη νίκη

Μπλέιζερς - Ρόκετς 131-114: Dame Time και ασύλληπτος Λίλαρντ 71 πόντων για τη νίκη

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν μυθικός, σημείωσε 71 πόντους απέναντι στους Ρόκετς και αυτό αρκούσε για τους Μπλέιζερς και την επικράτηση με 131-114

lillard_3
Το Χιούστον σίγουρα είχε πρόβλημα και αυτό λεγόταν Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο σούπερ σταρ του Πόρτλαντ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, «σφυροκοπούσε» το καλάθι τους για 39 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ και η νίκη των Μπλέιζερς επί των Ρόκετς (131-114) έγινε πιο εύκολη υπόθεση.

Ουσιαστικά το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι πιο κλειστό για τους φιλοξενούμενους αν στο δεύτερο δωδεκάλεπτο δεν είχε «γραφτεί» το επιμέρους 41-27. Και κρατώντας το «41», τόσοι ήταν και οι πόντοι που είχε σκοράρει ο Λίλαρντ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τον πίνακα να... λέει 73-58. Οι Μπλέιζερς έπρεπε απλώς να κρατήσουν την απόστασή τους μέχρι και το τέλος κάτι που έκαναν φτάνοντας στο "W" το οποίο συνοδεύτηκε με ένα σωρό από ρεκόρ για τον Λίλαρντ.

O Dame σημείωσε ρεκόρ καριέρας μπαίνοντας δίπλα στους Τσάμπερλεϊν και Κόμπι Μπράιαντ ως ο παίκτης που έχει πέντε ή περισσότερες εμφανίσεις με 60+ πόντους. Είχε 71 με 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 22/38 εντός πεδιάς, εκ των οποίων τα 13/22 τρίποντα! Επόμενος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Γκραντ με 13 και ο Λιτλ με 11 και 9 ριμπάουντ.

Στην πλευρά των Ρόκετς, οι επτά παίκτες που ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων δεν φάνηκαν αρκετοί μπροστά στον...μονόλογο. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με τους 17 πόντους από Τέιτ και Σενγκούν (10ριμπ.) για να συμπληρώσουν οι υπόλοιποι.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτικός σεισμός από την «προκήρυξη» Πολάκη - Πρώτο βήμα για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελ Σαλβαδόρ: «Αυτό θα είναι το νέο σας σπίτι» - Βίντεο από τη μεταγωγή 2.000 κρατούμενων σε νέα φυλακή

Τουρκία: Οπαδοί της Μπεσίκτας έριξαν στο στάδιο λούτρινα για τα παιδιά-θύματα των φονικών σεισμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης