Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Ο Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Ριέρα και μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, για να ισοφαρίσει στο 36' ο Εραμούσπε με πέναλτι

5811500
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) για την 23η αγωνιστική της Superleague, βλέποντας τον στόχο των play off να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.

Έτσι έπαιξαν
Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με τον Νίκος Παπαδόπουλος κάτω από τα δοκάρια, τους Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο και Τασουλή στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ιγκλέσιας και Σανταφέ. Στη μεσοεπιθετική γραμμή ήταν οι Σίτο και Κρέσπι στα «φτερά», με τον Ριέρα σε ρόλο 10αριού ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Μπαράλες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του, παρατάχθηκε με τον Τσιντώτα στα καρέ, στην τετράδα της άμυνας τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε και Πήλιο ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν η τριάδα Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο. Ως εξτρέμ έπαιξαν ο Μορέιρα με τον Τζίμα, έχοντας τον Μπάλαν στην κορυφή της επίθεσης.

Γκολ με το... καλημέρα και ισοφάριση με Εραμούσπε!
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ χάρη στην εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ριέρα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός νίκησε με αριστουργηματικό τρόπο τον Τσιντώτα και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνει τρόπο να απειλήσει τον Παπαδόπουλο αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι και το 36ο λεπτό. Τότε ήταν που ο Καρμόνα ανέτρεψε τον Τζίμα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Μετά το «οκ» του VAR, ο Εραμούσπε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Γενικά το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία πέρα από τα γκολ, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν επιθέσεις αλλά στην τελική πάσα, στο τρίτο μίσο, δεν κατάφερναν να βρουν τελική προσπάθεια.

Παραλίγο να γίνει... ήρωας ο Ζουγλής!
Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν ελάχιστες φάσεις από τις δύο ομάδες, όπου μέχρι το 70' περιορίστηκαν σε λάθη αλλά και προσπάθειες για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 70' υπήρξε μία καλή στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολη, όταν ο Κρέσπι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα. Στο 81' οι Αρκάδες είχαν εκ νέου σημαντική ευκαιρία, με τον Σίτο να παίρνει την μπάλα στην περιοχή αλλά το πλασέ να πηγαίνει πάνω από την εστία.


Ειδήσεις σήμερα:

«Παρών» από βασίλισσα Σοφία και Άδωνι στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Ανάλυση Bloomberg: Ο Πούτιν θα ευχόταν να είχε διαβάσει Ηρόδοτο πριν εισβάλει στην Ουκρανία

Σεισμός Τουρκία: Έτρωγαν έντομα και χώμα οι 3 που βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια μετά από 296 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης