ΑΕΚ - Περιστέρι bwin: Ο Φρανσίσκο γκρέμισε τον Γουίλιαμς μετά από προσποίηση
Ο Φρανσίσκο μετά από προσποίηση του Γουίλιαμς έπεσε με όλη του τη δύναμη πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ
Το εισιτήριο του τελικού περνάει από το παιχνίδι της ΑΕΚ και του Περιστερίου στα «Δύο Αοράκια».
Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, Σιλβέν Φρανσίσκο και Κένι Γουίλιαμς είχαν μία σύγκρουση που ανησύχησε αρχικά τους ανθρώπους των δύο πλευρών με την πτώση τους.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqlrq6bz7nex)
Ο Γάλλος γκαρντ δεν «κράτησε» το σώμα του έχοντας ήδη πηδήξει για την άμυνα στο τρίποντο που θα επιχειρούσε ο αντίπαλός του. Παρόλα αυτά, ο Γουίλιαμς προσποιήθηκε και δίχως να μπορεί να αποφύγει την επαφή βρέθηκε στο παρκέ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»