Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε με 6-3,6-2 την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και θα παίξει αύριο (19:00) για μια θέση στα ημιτελικά με την Καρολίν Γκαρσία.
Η Μαρία Σάκκαρη δεν σπατάλησε πολύ χρόνο για το παιχνίδι και κράτησε δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια αφού και η Μούτσοβα και η Γκαρσία ή και η Πεγκούλα (στους 4) είναι σημαντικά εμπόδια.
Ο αγώνας
Στο 1ο σετ η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ (2-0) αλλά η Αλεξαντρόβα θα το πάρει πίσω για το 2-1 και με το σερβίς της θα ισοφαρίσει σε 2-2. Με 2ο μπρέικ η Σάκκαρη πήγε στο 5-3 και θα κλείσει το σετ στο 6-3.
Η Ελληνίδα ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο σετ και έσβησε μπρέικ πόιντ για το 2-0. Με νέο μπρέικ έφτασε στο 3-0 και με το σερβίς της στο 4-0. Μείωσε σε 4-1 η Ρωσίδα αλλά έχασε το σετ με 6-2.
H Σάκκαρη είχε 4/7 μπρέικ πόιντ και η αντίπαλος της 1/3 και 8 διπλά σφάλματα. Η Ελληνίδα είχε 71% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.