Υφυπουργείο Αθλητισμού: Η ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού στο επίκεντρο σύσκεψης με ομοσπονδίες

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Η ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού στο επίκεντρο σύσκεψης με ομοσπονδίες

Παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους Αθλητικών Ομοσπονδιών

330191303_682692883599194_304294524817211069_n
Σύσκεψη με τους προέδρους και μέλη των ΔΣ των Ομοσπονδιών μπάσκετ, βόλεϊ, υγρού στίβου και χάντμπολ παραγματοποίησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ανζήτηση τρόπων και εργαλείων για την περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού και τις ανάγκες της αθλητικής οικογένειας σε τεχνολογικό επίπεδο που μπορούν να καλύψουν τα δύο Υπουργεία.

Οπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα η υλοποίηση ακόμα μίας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας για όλη την αθλητική οικογένεια με την «Κάρτα αθλούμενου», που θα αφορά οποιονδήποτε ασχολείται με αθλητική δραστηριότητα.

Οι ομοσπονδίες, παράλληλα, ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για καθολική καθιέρωση ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα, με επιδότηση κάθε σωματείου ώστε να προμηθευτεί τον ανάλογο εξοπλισμό και για τεχνικές προδιαγραφές τοποθέτησης καμερών σε κάθε αγωνιστικό χώρο, προς προβολή των αγώνων.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Το «θαύμα» της Ερζίν - Η μόνη πόλη στο Χατάι που δεν έχει θρηνήσει ούτε έναν νεκρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης