Μπάγερν Μονάχου: Πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ στον Νόιερ

Μπάγερν Μονάχου: Πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ στον Νόιερ

Σύμφωνα με την BILD ο Νόιερ θα κληθεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο λόγω της πρόσφατης συνεντευξής του

26447563
Πρόστιμο της τάξεως του 1,6 εκατ. ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Μάνουελ Νόιερ!

Σύμφωνα με την BILD η Μπάγερν Μονάχου τον κάλεσε σε απολογία και του ... έριξε τσουχτερό πρόστιμο. Ο Νόιερ σχολίασε αρνητικά το «διαζύγιο» του συλλόγου με τον προπονητή τερματοφυλάκων και φίλο του, Τόνι Ταπάλοβιτς με τον πρόεδρο Όλιβερ Καν να δηλώνει πως είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του τερματοφύλακα!

«Ήταν δυνατό χτύπημα για εμένα. Το έμαθα από τους διοικούντες της ομάδας. Ήρθε από το πουθενά. Για τον Τόνι ήταν ξαφνικό επίσης. Δεν αντιλήφθηκα αυτή την κίνηση. Δεν υπήρχε λόγος που να μπορούσα να καταλάβω. Ειπώθηκαν πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ.



Mου αφήνει μεγάλη απογοήτευση. Αφορά στην ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων, ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκαν σε έναν υπάλληλο. Στην Μπάγερν θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί. Είναι θλιβερό για όλους. Για την ομάδα, για τον Τάπα, για το σταφ και όλους τους τερματοφύλακες. Από την μία πλευρά είμαι, από την άλλη επαγγελματίας» είχε πει στο Athletic ο Νόιερ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μιλώντας στην «Bild» είπε για τις δηλώσεις Νόιερ: «Η απογοήτευση που εξέφρασε ο Νόιερ σχετικά με την απόλυση του Ταπάλοβιτς, μας επηρεάζει επειδή ο Μανουέλ έχει θέσει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου. Καταλαβαίνω ότι ο Μάνουελ επηρεάζεται προσωπικά. Αλλά ως αρχηγός, θα περίμενα μια διαφορετική στάση από αυτόν. Η δύσκολη απόφαση, σχετικά με τον Ταπάλοβιτς δεν είχε καμία σχέση με τον Νόιερ και του το εξηγήσαμε».

Το πρόστιμο έχει φυσικά σχέση και με την συμπεριφορά του τον περασμένο Δεκέμβριο. Μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ πήγε για σκι και υπέστη κάταγμα στο πόδι που τον έβγαλε νοκ άουτ για μήνες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την BILD, το περιστατικό δεν χαροποίησε την ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποφεύγουν επικίνδυνα αθλήματα όπως το σκι, ακριβώς για να μην θέσουν σε κίνδυνο τις αγωνιστικές δραστηριότητες και κατ΄ επέκταση τις υποχρεώσεις τους.

Παλαιότερα (2010) η Μπάγερν Μονάχου είχε ρίξει πρόστιμο 50.000 ευρώ στον αρχηγό της Φίλιπ Λαμ επειδή είχε κάνει κριτική στις μεταγραφές. 

Ειδήσεις σήμερα:

Έσωσαν έξι μέλη οικογένειας μετά από 102 ώρες στα χαλάσματα του Χατάι - Δείτε βίντεο

Ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Ο Μητσοτάκης ζήτησε να επιστραφεί μόνιμα η Ζωφόρος του Παρθενώνα, λένε οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης