Ζινεντίν Ζιντάν: Μαθήματα σκέιτμπορντ δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Το σκέιτμπορντ είναι ολυμπιακό άθλημα και ο Ζιζού θέλει να κατέχει την τέχνη του
Μαθήματα σκέιτμπορντ ξεκίνησε στα 50 του ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής που οδήγησε την Εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 1998 και του Euro 2000 αφιερώνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του για να μάθει... πατίνι.
Τα μαθήματα τα παίρνει από τον κορυφαίο του είδους, τον Γάλλο πρωταθλητή Λούκας Πουίγ, στον οποίο όποτε βρίσκει χρόνο διδάσκει και ποδόσφαιρο.
Το σκέιτμπορντ είναι ολυμπιακό άθλημα και είναι στο πρόγραμμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Ο «Ζιζού» δεν αποφάσισε να κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά είναι φαν του αθλήματος, όπως είναι και φαν του τένις.
Η αλήθεια είναι ότι μαθαίνει σκέιτμπορντ για διαφημιστικούς λόγους.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς