Linz Open, Σάκκαρη - Βέκιτς 2-0: Προκρίθηκε στον ημιτελικό η Μαρία!

Linz Open, Σάκκαρη - Βέκιτς 2-0: Προκρίθηκε στον ημιτελικό η Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 6-3, 7-6 (8) και θα παίξει το Σάββατο με την Πέτρα Μάρτιτς για μια θέση στον τελικό - Η Ελληνίδα έσβησε 5 σετ πόιντ στο 2ο σετ

26687899
Στους «4» του LinZ Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 6-3, 7-6 (8) της Ντόνα Βέκιτς στον προημιτελικό και θα παίξει το Σάββατο (17:00) για μια θέση στον τελικό με την  Πέτρα Μάρτιτς.



Κλείσιμο
H Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο1 του ταμπλό και είναι το φαβορί για τον τίτλο στην Αυστρία. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξει η Ποτάποβα με την Βοντρούσοβα.



Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη με το σερβίς της έφτασε εύκολα στο 2-1. Στο 4ο γκέιμ είχε διπλό μπρέικ πόιντ που το εκμεταλλεύτηκε για να προηγηθεί με 3-1 με μπρέικ.

Το υπερασπίστηκε με το σερβίς της για το 4-1 και χωρίς να δυσκολευτεί έκλεισε το σετ στο 6-3. Στο 1ο σετ τα αβίαστα λάθη ήταν 8-4 για τη Βέκιτς και οι winners 11-19 για την Ελληνίδα. 



H Σάκκαρη είχε μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ του 2ου σετ αλλά η Κροάτισσα το έσβησε. Επανήλθε με νέο μπρέικ πόιντ και με μπρέικ έφτασε στο 1-0. Η Βέκιτς πήρε πίσω το μπρέικ (2-2) και με το σερβίς της προηγήθηκε 3-2. 

Maria Sakkari vs. Donna Vekic | 2023 Linz Quarterfinal | WTA Match Highlights


H Ελληνίδα πήγε στο 3-3 και με μπρέικ στο 4-3! Η Βέκιτς είχε τριπλό μπρέικ πόιντ αλλά η Σάκκαρη το έσβησε (5-3).  Η Κροάτισσα μείωσε σε 5-4 και είχε μπρέικ πόιντ στο 10ο γκέιμ.  Με μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5! 

Η Σάκκαρη έχασε 3 μπρέικ πόιντ και βρέθηκε πίσω με 6-5. Η Μαρία ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί η Ελληνίδα έσβησε 3 σετ πόιντ (6-6), έσβησε άλλα 2 (8-8) και έφτασε σε ματς πόιντ (9-8). 

Με το σερβίς της έκλεισε το σετ στο 7-6 (8). 



Ειδήσεις σήμερα:

Έσωσαν έξι μέλη οικογένειας μετά από 102 ώρες στα χαλάσματα του Χατάι - Δείτε βίντεο

Ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Ο Μητσοτάκης ζήτησε να επιστραφεί μόνιμα η Ζωφόρος του Παρθενώνα, λένε οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης