Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Τζολάκη και τα νέα πρόσωπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο

Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Τζολάκη και τα νέα πρόσωπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο

Ο Μίτσελ επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Novibet Κύπελλο με κάποια πράγματα να δείχνουν πιο ξεκάθαρα για το ματς αυτό

s6-podosfairo
Ο Ισπανός τεχνικός από τη μεριά του δεν γνωστοποίησε αποστολή για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Novibet Κύπελλο. Η σχετική ενημέρωση ανέφερε πως είναι εντός των πλάνων του όλοι οι διάθεσιμοι παίκτες. Και αυτό ενώ ο Ολυμπιακός έχει κυρίως τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών / ετοιμότητας των Χάμες, Μπιέλ και Ινμπόμ Χουάνγκ, με τον Κορεάτη διεθνή χαφ να δείχνει καλύτερα πάντως συγκριτικά με τον Χάμες (όπως και ο Μπιέλ προέκυπτε να είναι καλύτερα).

Ο Μίτσελ πάντως μιλώντας στη COSMOTE TV για το εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών επισήμανε πως «εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη. Το πιο σημαντικό, όμως είναι πως όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτόν αγώνα». Με αυτήν την τοποθέτηση δηλαδή ανέδειξε ως μοναδικά προβλήματα αυτά των Σισέ και Μαρσέλο.

Επίσης για το εάν θα πάει με τον Τζολάκη στο τέρμα σε όλη τη διοργάνωση του Novibet Κυπέλλου επισήμανε: «Έχω δείξει τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση από την προηγούμενη θητεία μου εδώ. Τότε παίζαμε μέχρι τον τελικό με τον ίδιο τερματοφύλακα, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιζε ο άλλος τερματοφύλακας. Επομένως, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Εάν ο Τζολάκης συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι».

Ο Τζολάκης με βάση και τα όσα ανέφερε ο Ισπανός κόουτς δείχνει φαβορί για την 11άδα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην OPAP Arena. Η άμυνα εκτός απροόπτου δεν αλλάζει με τη διάταξη με Ροντινέι, Ντόι, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ (με τον Σωκράτη και τον Ρέαμπτσιουκ να είχαν ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα με ενοχλήσεις). Ο Μίτσελ έχει σκεφτεί και τον Ραμόν για αριστερά αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να μπει για τα καλά στα... βαθιά σε τέτοιον αγώνα. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει βέβαια και ο Ρέτσος.

Από εκεί και πέρα το αγωνιστικό σενάριο ή εκδοχή του 4-3-3 παραμένει ανοιχτό εάν ο Ινμπόμ Χουάνγκ είναι στο 100% για να προκύψει τριάδα Εμβιλά, Σαμασέκου και Ινμπόμ. Σε αυτήν την περίσταση η στόχευση είναι στα άκρα να τοποθετηθούν πιο κλασικοί εξτρέμ όπως ο Κανός. Στη θέση του φορ ο Αραμπί μοιάζει να είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τον Μπακαμπού και από εκεί και πέρα εάν ο Μπιέλ φανεί απολύτως ΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του δεκαριού (εφόσον δεν τα καταφέρει ο Χάμες). Άρα τα 2 βασικά πλάνα στον σχεδιασμό θα είναι είτε με 4-2-3-1 είτε με 4-3-3.
s6-podosfairo-b
Κλείσιμο

Ως επιλογές βέβαια για το επιτελείο του Ολυμπιακού υπάρχουν και οι Μασούρας, Μπουτούτσι, Γκάρι Ροντρίγκες και μένει να φανεί και η περαιτέρω διαχείριση με Φορτούνη. Ο Μίτσελ έχοντας και στο μυαλό του το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και το ότι θα είναι εκτός έδρας παιχνίδι θα επιδιώξει ένα κατεβάσει ένα όσο το δυνατόν πιο σφιχτό κέντρο και να αξιοποιήσει τα ατού που θα έχει στη διάθεσή του αλλά και τη δυναμική κομβικών παικτών του. Φυσικά έχει κατά νου πως υπάρχει και μία ρεβάνς για το ζευγάρι αυτό. Ένας επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη.

Να θυμίσουμε πως στο 0-0 της 13ης Νοεμβρίου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το Πρωτάθλημα (το Ολυμπιακός - ΑΕΚ δηλαδή) ο Μίτσελ δεν είχε καμία φοβερή έκπληξη τότε στον Ολυμπιακό σε σχέση με την 11άδα του. Τότε ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνα να αποτελείται από τους Άβιλα (που έχει αποχωρήσει για να βρεθεί στη Λουντογκόρετς), Ντόι, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Εμβιλά με τον Ινμπόμ Χουάνγκ ενώ μπροστά τους σε ρόλο 10αριού ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες. Οι Μασούρας και Μπιέλ ήταν στα 2 άκρα της επίθεσης, με τον Μπακαμπού στην κορυφή.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης