Ο Ντάνι Άλβες τώρα ισχυρίζεται πως υπήρξε «συναινετικό σεξ»

Ο Ντάνι Άλβες τώρα ισχυρίζεται πως υπήρξε «συναινετικό σεξ»

Νέα αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιασμού

dani_alves_maketa
Είκοσι ημέρες μετά την προφυλάκιση του, που προέκυψε μετά την καταγγελία για βιασμό από 23χρονη σε κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη κι ο Ντάνι Άλβες εξακολουθεί να αλλάζει την υπερασπιστική του γραμμή με την ίδια ευκολία που άλλαζε θέσεις στον αγωνιστικό χώρο!

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ από «δεν γνωρίζω την κοπέλα», που έγινε «την είδα, αλλά δεν μιλήσαμε» για να μετατραπεί «αυτή μου την έπεφτε, αλλά δεν έγινε κάτι», σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου όπου συζητήθηκε το αίτημα για να αποφυλακιστεί ακύρωσε όλα όσα είχε πει τις προηγούμενες εβδομάδες!

Κι αυτή τη φορά παραδέχθηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, η οποία όμως ήταν συναινετική και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε βιασμός.

Αυτή η νέα αλλαγή στους ισχυρισμούς του δεν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα το αίτημα του για αποφυλάκιση, με τον Άλβες να έχει χάσει ήδη το συμβόλαιο του με την μεξικανική Πούμας αλλά και μια σειρά από χορηγικές συμφωνίες...

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είναι το φαινόμενο της «αρμονικής κατάρρευσης» που προκάλεσε την μεγάλη καταστροφή στην Τουρκία

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης

Η Aστυνομία «αγγίζει» τους ληστές της Rolex - Tα τρία λάθη που τους πρόδωσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης