Σεισμός στην Τουρκία: Παραμένει αγνοούμενος ο Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ

Σεισμός στην Τουρκία: Παραμένει αγνοούμενος ο Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ

Ανατροπή δεδομένων για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή καθώς δεν βρέθηκε στο νοσοκομείο που θεωρητικά είχε μεταφερθεί

Atsu1
Δεν πρόλαβε να χαρεί η οικογένεια του Κριστιάν Ατσού με τα νέα που ήρθαν από την πόλη Χατάι για την ανάσυρση του από τα συντρίμια της πολυκατοικίας που έμενε, καθώς πλεόν ξαναμπήκε στη λίστα με τους αγνοούμενους!

Όπως αποκάλυψε ο γιατρός της Χατάισπορ Γκουρμπεΐ Καχβετσί, ο ίδιος αλλά και άλλοι παράγοντες της ομάδας βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου θεωρητικά είχε μεταφερθεί μετά την ανάσυρση του από τα ερείπια, αλλά δεν μπόρεσαν να τον βρουν!

«Όταν ακούσαμε τα νέα πως τον πήγαν στο νοσοκομείο Dortyol, πήγαμε αμέσως να ελέγξουμε, αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, αποδεχόμαστε το ενδεχόμενο ότι τόσο ο τεχνικός μας διευθυντής, Σαβούτ Τανέρ όσο και ο Κριστιάν Ατσού δεν εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, δυστυχώς», ανέφερε ο Καχβετχσί με τον μάνατζερ του παίκτη Νάνα Σεκέρε να το επιβεβαιώνει μέσω twitter.



«Μετά την χθεσινή ενημέρωση από τον σύλλογο ότι ο Κρίστιαν βγήκε ζωντανός, δεν έχουμε μπορέσει ακόμη να επιβεβαιώσουμε το που βρίσκεται. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή συνεχίζει να είναι μια πολύ οδυνηρή στιγμή για την οικογένειά του και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον εντοπίσουμε», ανέφερε ο Σεκέρε ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο Ατσού κατοικούσε στον ένατο όροφο πολυκατοικίας που κατέρρευσε, έχοντας γυρίσει σπίτι του έπειτα από βραδιά πόκερ με ορισμένους συμπαίκτες του μόλις 20 λεπτά πριν χτυπήσει ο εγκέλαδος.br>
Ειδήσεις σήμερα:

Τι είναι το φαινόμενο της «αρμονικής κατάρρευσης» που προκάλεσε την μεγάλη καταστροφή στην Τουρκία

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης

Η Aστυνομία «αγγίζει» τους ληστές της Rolex - Tα τρία λάθη που τους πρόδωσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης