Την πρόθεσή του να κάνει παρέμβαση στη δίκη σχετικά με τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ ζητώντας την διεξαγωγή του παιχνιδιού, εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.
Με το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, είναι λογικό ότι συμβαίνει σε παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο, να επηρεάζει και τις υπόλοιπες. Την Κυριακή η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν έγινε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια και στον Παναθηναϊκό έκαναν γνωστό πως κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση προκειμένου να παραστούν στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που θα γίνει την Πέμπτη, μια παράσταση που θα είναι υπέρ του Ατρομήτου, με τους «πράσινους» να ζητούν την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Στο «τριφύλλι ζητούν με επίσημο τρόπο «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή