Davis Cup: Τσιτσιπάς Π./Σκορίλας - Εσκομπάρ/Ιντάλγκο 0-2: Παράταση στην αγωνία

Davis Cup: Τσιτσιπάς Π./Σκορίλας - Εσκομπάρ/Ιντάλγκο 0-2: Παράταση στην αγωνία

Οι Τσιτσιπάς/Σκορίλας ηττήθηκαν με 2-0 σετ από τους Εσκομπάρ/Ιντάλγκο και ο Ισημερινός μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την Ελλάδα - Πλέον όλα θα κριθούν στο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντράντε που ακολουθεί

5798476__1_
Οι Εσκομπάρ και Ιντάλγκο, Νο.43 και Νο.93 αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στα διπλά, επικράτησαν των Σκορίλα και Τσιτσιπά έπειτα από ένα κλειστό ματς με 7-6 (4), 6-4 και σημείωσαν την πρώτη νίκη του Ισημερινού στη σειρά των αγώνων με την Ελλάδα, για τα πλέι-οφ του World Group I του Davis Cup.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqamek888uzd)


Η Ελλάδα παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο tie, αφού προηγείται με 2-1 και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδό της στο World Group Ι. Στο επόμενο παιχνίδι της σειράς, που θα ξεκινήσει σε μερικά λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αντρές Αντράντε Νο.564 στην παγκόσμια κατάταξη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqalatolydyh)


Κλείσιμο
Οι δυο Έλληνες παίκτες στάθηκαν πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι. Στο 1ο σετ ήρθαν αντιμέτωποι με διπλό break point στο 2-3, 15-40, στο σερβίς του Πέτρου, που αντέδρασε πολύ καλά και χάρη σε μερικά συνεχόμενα πρώτα σερβίς το ελληνικό δίδυμο τα έσβησε, για να ισοφαρίσει σε 3-3.

Χωρίς άλλες ευκαιρίες για break οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο tie-break, όπου οι Λατινοαμερικάνοι προηγήθηκαν με διπλό mini-break στο 3-0 και στο 4-1. Ο Πέτρος και ο Αλέξανδρος μείωσαν στη συνέχεια σε 4-3, αλλά οι αντίπαλοι τους έκαναν νέο mini-break λίγο μετά για να φτάσουν σε τριπλό set point στο 6-3 και τελικά να κλείσουν το σετ στη δεύτερη ευκαιρία τους, διαμορφώνοντας το τελικό 7-4 στο tie-break.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqal31c4ub3d)


Στο 2ο σετ και οι δυο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες για break. Πρώτα οι δυο παίκτες από το Εκουαδόρ απείλησαν στο 3ο game, με τον Πέτρο και τον Αλέξανδρο να ανταπεξέρχονται ξανά στο break point και από το 30-40 να κερδίζουν 3 πόντους στη σειρά, για το 2-1.

Λίγα λεπτά μετά, οι δυο αθλητές μας έφτασαν στο πρώτο τους break point στο παιχνίδι, αλλά ήταν η σειρά των Εσκομπάρ - Ιντάγκλο να αντιδράσουν καλά και να κρατήσουν το σερβίς τους, για να κάνουν το 3-3.

Τελικά οι Εσκομπάρ/Ιντάγκλο  έκαναν το μοναδικό break στο σερβίς του Πέτρου και προηγήθηκαν με 4-3 στο 7ο game. Οι Τσιτσιπάς και Σκορίλας "άγγιξαν" το break back στο 10ο game, αλλά έχασαν το break point και οι δυο Λατινοαμερικάνοι έκλεισαν το ματς στο 10ο game, έπειτα από 1 ώρα και 44 λεπτά παιχνιδιού, για να πετύχουν την 1η νίκη για την ομάδα τους στο διήμερο.

Πηγή: www.tennisnews.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Ποιες περιοχές «χτυπά» η Μπάρμπαρα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Επί ποδός οι αρχές για τον χιονιά

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης