Κύπελλο ποδοσφαίρου: ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Λαμία στα ημιτελικά
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 28/2-2/3
ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Λαμία είναι τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης τουΚυπέλλου Ελλάδοςστο ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός τον Άρη και θα παίξουν στις 7-9/2 και 28/2-2/3 για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην OPAP Arena και ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη.
Στον 2ο ημιτελικό θα δούμε τον ΠΑΟΚ με την Λαμία. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε εκτός τον περσινό νικητή Παναθηναϊκό και η Λαμία την έκπληξη του θεσμού τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις ίδιες ημερομηνίες με το άλλο ζευγάρι.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Λαμίας.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Σύμφωνα με την προκήρυξη, αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.
Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».