Τις Ελβετικές Άλπεις επέλεξε για τις ολιγοήμερες χειμερινές διακοπές του ο Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου άφησε για λίγο το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν και μαζί με τον Αντονέλα Ροκούζο και τα τρία αγόρια του ταξίδεψε στις Άλπεις. Εκεί έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο και απόλαυσαν το χιόνι.
Τα παιδιά του έκαναν σκι και όλη η οικογένεια μπήκε σε εξωτερική πισίνα και επέλεξε να κάνει μπάνιο σε καυτό νερό αλλά δίπλα στα χιονισμένα βουνά.
Ο Λιονέλ Μέσι είχε ανάγκη από ξεκούραση αφού ξέρει ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη αφού πρέπει να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και όσο πιο μακριά μπορεί στο Champions League.
Κλείσιμο
Από την άλλη ενώ φαινόταν να υπάρχει συμφωνία για ανανέωση με την Παρί τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση για την επιστροφή του Αργεντινού στη Βαρκελώνη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.