Στο Αγρίνιο με το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής

Στο Αγρίνιο με το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει σήμερα Παρασκευή (20:30) η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Super League

superleague
Με ένα σημαντικό παιχνίδι στην μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την όσο γίνεται πιο σύντομη εξασφάλιση της παραμονής, ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30), με τους γηπεδούχους να είναι στην 8η θέση με 19 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην 10η με 17.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα έχουν στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο και τον Φρεντερίκο Ντουάρτε που ξεπέρασε πιο γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Στον αντίποδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Νταγκό, Αποστολάκης και Μπακάκης. Αναλυτικά την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Ανέστης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μορέιρα, που συμπλήρωσε κάρτες, επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κι έτσι το όνομά του προστέθηκε δίπλα σ' αυτά των ήδη γνωστών απόντων Μπιλμπάο, Λεό, Ροσέρο και Κόντε.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπακαδήμας, Ποζνάσκι, Τζίμας, Τσιάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
Παρασκευή
20:30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sports 1)

Σάββατο
17:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sports 1)

20:00 Άρης – Βόλος (Novasports Prime)

Κυριακή
16:00 Ιωνικός – ΑΕΚ (Cosmote Sports 1)

17:00 Λεβαδειακός – Λαμία (Novasports Prime)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 1)

20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Novasports Prime)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης