«Τρελάθηκε» με μεθυσμένο θεατή ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης.
Ο Σέρβος έπαιξε με τον Ένζο Κουακό στον 2ο γύρο του Australian Open και ένας θεατής που φάνηκε να είναι μεθυσμένος άρχισε και του φώναζε από τον πρώτο πόντο και δεν τον άφηνε να σερβίρει.
«Ο άνθρωπος είναι μεθυσμένος! Με προκαλεί από τον πρώτο πόντο. Δεν είναι εδώ για να δει τένις, θέλει απλά να μπει στο κεφάλι μου. Τι θα κάνεις γι' αυτό; Τον έχεις ακούσει σίγουρα 10 φορές, εγώ τον έχω ακούσει 50! Γιατί δεν ζητάς από την ασφάλεια να τον βγάλει έξω από το γήπεδο;» είπε ο Νόλε στον διαιτητή.
Ένας άλλος θεατής ζήτησε από τον μεθυσμένο να ...σκάσει και εν συνεχεία τον απομάκρυνε η ασφάλεια.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.