Καντέρ: Δέχεται απίστευτες απειλές για τη ζωή του μετά την επικήρυξη

Καντέρ: Δέχεται απίστευτες απειλές για τη ζωή του μετά την επικήρυξη

Μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα με απειλές που έχει δεχθεί, μετά την επικήρυξη έναντι 500.000 δολαρίων που ανακοίνωσε η τουρκική κυβέρνηση, δημοσίευσε ο Ενές Καντέρ μέσω του λογαριασμού του

ΚΑΝΤΕΡ
Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας είναι πλέον στη λίστα των επικηρυγμένων (ως... τρομοκράτης) όσον αφορά τη χώρα του μετά την σκληρή κριτική που έχει ασκήσει στο καθεστώς Ερντογάν (τον οποίο έχει χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων «δικτάτορα»).

Η αντίδρασή του Καντέρ ήταν άμεση και έντονη, ενώ η δραστηριότητά του στα socila media παραμένει σταθερή ζητώντας αρχικά την υποστήριξη του κόσμου.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις, ο Ενές Φρίντομ θέλει να παρουσιάσει μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει δεχθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση.
Οι εικόνες δείχνουν καθαρά το περιεχόμενο, στο οποίο εκφράζεται η απειλή της ίδιας του της ζωής ακόμη και στην περιοχή της Ουάσινγκτον όπου διαμένει έχοντας πλέον προστασία σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, ο Καντέρ μεταξύ άλλων, έγραψε πως σύντομα ο κόσμος θα καταλάβει «τι τέρας είναι ο Ερντογάν. Σταθείτε μαζί μου αδελφοί και αδελφές... Ας νικήσουμε την τρομοκρατική νοοτροπία μαζί, ανεξάρτητα το που βρίσκεται».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης