Ολυμπιακός: Η επιστροφή Βαλμπουενά που δίνει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να παίξει με εξτρέμ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Βαλμπουενά που δίνει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να παίξει με εξτρέμ

Ο Γάλλος χαφ είχε να παίξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τη Λαμία και το come back του έχει και τακτική σημασία

3646777_3_1
Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο 38χρονος πια Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση γ' βαθμού στους προσαγωγούς. Η αντιμετώπισή του προφανώς και ήταν χειρουργική και η εκτίμηση ήταν πως θα έμενε εκτός για 8 - 10 εβδομάδες. Ήταν ένα πλήγμα και για τον ίδιο και για την ομάδα υπό την έννοια πως μπορεί να μην ήταν βασικός στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου όμως υπολογιζόταν και ήταν μέσα στις αλλαγές των αγώνων.

Ο Βαλμπουενά έπαιξε τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό στο 2-0 επί της Λαμίας στο Φάληρο για το Πρωτάθλημα. Είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα αυτόν. Ήταν η τελευταία του αναμέτρηση πριν τον τραυματισμό του.

Η αποστολή του για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και τη ρεβάνς του 4-1 είναι η πρώτη του από τότε. Η πρώτη του δηλαδή μετά από 2 μήνες και 11 μέρες.

Ο Βαλμπουενά οριακά είχε τεθεί off με τον Βόλο καθώς ήταν σχεδόν έτοιμος. Η επάνοδός του δίνει τη δυνατότητα στν Μίτσελ να χρησιμοποιήσει σχήμα με ακραίους επιθετικούς (με εξτρέμ) αντί για δεκάρια. Έχει δηλαδή και τακτική σημασία αυτή η επιστροφή του. Έτσι και αλλιώς η αποστολή του Ισπανού κόουτς έχει αρκετούς βασικούς εκτός. Σε σχέση με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν ως εξτρέμ υπάρχουν και οι Βρουσάι, Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες.

Κλείσιμο
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει φέτος 8 αγώνες στο Πρωτάθλημα. Έχει βάλει 2 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ. Συνολικά φέτος έχει 15 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα δάκρυα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που είχαν συγκινήσει την Ελλάδα - Δείτε βίντεο

Πώς ήρθαν οι Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα: Από τον βασιλιά Γεώργιο στον Κωνσταντίνο

Γέλη Παπαγιαννοπούλου - Αγγελοπούλου: Η γυναίκα πίσω από τον «εμφύλιο» μιας δυναστείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης