Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Ούγγρο Κλαϊνχάισλερ και το παλεύει ακόμη για τον Κάουλι

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Ούγγρο Κλαϊνχάισλερ και το παλεύει ακόμη για τον Κάουλι

O Ούγγρος διεθνής μέσος της Όσιεκ Λάζλο Κλαϊνχάισλερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει και την περίπτωση του Κάουλι από τη Λουντογκόρετς

Kleinhaisler
Με το προβάδισμα του Παναθηναϊκού να έχει μειωθεί σημαντικά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από δω και πέρα να είναι ολοένα και πιο έντονες (υπάρχουν τρία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο για πρωτάθλημα και κύπελλο) η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Μία από τις περιπτώσεις που παίζουν δυνατά για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή είναι αυτή του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ. Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος της Όσιεκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για το «τριφύλλι».

Ο παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» και η περίπτωσή του είναι αρκετά πιο βατή σε σχέση με εκείνη του Κάουλι της Λουντογκόρετς, για τον οποίο το «τριφύλλι» δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη τα «όπλα».

O Kλάινχαισλερ μετρά 44 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας ενώ στην Όσιγιεκ 21 γκολ και 15 ασίστ σε 131 συμμετοχές.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης