Ο Λιονέλ Μέσι μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο νέος... θεός για τους Αργεντινούς
OΛιονέλ Μέσι εμφανίστηκε στο Ταντίλ της Αργεντινής με την μορφή του θεού Δία!
Ένας καλλιτέχνης, με το όνομα Όλιβερ Σινκ, αποφάσισε να τιμήσει τον Μέσι μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, και του έφτιαξε ένα πανέμορφο γκράφιτι.
Τον φαντάστηκε ως τον Δία της Αργεντινής και του έδωσε τη μορφή του θεού των αρχαίων Ελλήνων. Το γκράφιτι έχει δημιουργηθεί μέσα στην πόλγ του Ταντίλ που είναι επαρχία του Μπουένος Άιρες.
Όλη η χώρα έχει γεμίσει γκράφιτι του Λιονέλ Μέσι αλλά αυτό ξεχωρίζει. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη των Αργεντινών για τους Έλληνες και για την ιστορία της χώρας μας που έχει εμπνεύσει πολλούς λαούς ανά τον κόσμο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.