Ο Λιονέλ Μέσι μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο νέος... θεός για τους Αργεντινούς
OΛιονέλ Μέσι εμφανίστηκε στο Ταντίλ της Αργεντινής με την μορφή του θεού Δία!
Ένας καλλιτέχνης, με το όνομα Όλιβερ Σινκ, αποφάσισε να τιμήσει τον Μέσι μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, και του έφτιαξε ένα πανέμορφο γκράφιτι.
Τον φαντάστηκε ως τον Δία της Αργεντινής και του έδωσε τη μορφή του θεού των αρχαίων Ελλήνων. Το γκράφιτι έχει δημιουργηθεί μέσα στην πόλγ του Ταντίλ που είναι επαρχία του Μπουένος Άιρες.
Όλη η χώρα έχει γεμίσει γκράφιτι του Λιονέλ Μέσι αλλά αυτό ξεχωρίζει. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη των Αργεντινών για τους Έλληνες και για την ιστορία της χώρας μας που έχει εμπνεύσει πολλούς λαούς ανά τον κόσμο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας