Μέσι: Σήμερα στο Παρίσι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο - Θα παίξει φιλικό με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο

Μέσι: Σήμερα στο Παρίσι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο - Θα παίξει φιλικό με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca» o Αργεντινός σούπερ σταρ θα παίξει ένα φιλικό με την PSG απέναντι σε μια επιλογή παικτών που παίζουν στην Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ!

arxi_messi_telos_xr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ήδη στο Ριάντ έτοιμος να παρουσιαστεί ενώπιον των υποστηρικτών της νέας του ομάδας, της Αλ Νασρ. Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι εκεί πολύ σύντομα, όχι όπως πιθανόν θα ήθελε ο προπονητής του συλλόγου, Ρούντι Γκαρσία, αλλά για να παίξει ένα φιλικό με την PSG απέναντι σε μια επιλογή παικτών που αγωνίζονται στην Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ.Ο λόγος; Για να γιορτάσουν την άφιξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ και αυτό που όλα δείχνουν ότι επίκειται (αυτή την εβδομάδα), την ανανέωση του συμβολαίου του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Παρί Σεν Ζερμέν, για μία ακόμη σεζόν, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.
Ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει καταφθάνει σήμερα (3/1) στο αεροδρόμιο του Παρισιού κι εντάσσεται στις προπονήσεις της ομάδας και όπως αναφέρει το ισπανικό έντυπο θα δώσει οριστική μορφή στη συμφωνία που έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες της Παρί. Αν δεν αλλάξει κάτι αυτή την εβδομάδα, θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του παγκόσμιου πρωταθλητή με την πρωταθλήτρια Γαλλίας!

Θυμίζουμε ότι η γαλλική εφημερίδα «Parisien», με αποκλειστικό της δημοσίευμα από τις 21/12 υποστηρίζει πως ο Μέσι συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2024, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να επιβεβαιώνει την πληροφορία.
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στη Ρωσία μετά το «πιο θανατηφόρο» χτύπημα των Ουκρανών

Σάλος με τις selfie πάνω από το φέρετρο του Πελέ

Σκοτώθηκε με snowmobile ο διάσημος οδηγός αγώνων Κεν Μπλοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης