Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής

tsitsias
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πιάνοντας υψηλά στάνταρ νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ με 6-2, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι. Εκεί την Κυριακή (18/12, 13:00) θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.



Τελειώνοντας τον αγώνα με 11 άσους, έχοντας 4/11 breaκ και σχεδόν τριπλάσιους πόντους (60-36), δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Νορβηγό.

Τα σετ
Ο Τσιτσιπάς άρχισε τον αγώνα πετυχαίνοντας break στο σερβίς τού Ρουντ και με love game προηγήθηκε 2-0. Πιο σταθερός στο παιχνίδι του ο Τσιτσιπάς πήρε με ευκολία και το 2ο service game (3-1) και αμέσως μετά, έστω κι αν χρειάστηκε τέσσερις ευκαιρίες και το λάθος του Ρουντ, πέτυχε νέο break για το 4-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp48olwgp4y1)
Κλείσιμο


Με όπλο το πρώτο σερβίς ο Τσιτσιπάς χωρίς να χάσει πόντο στο 6ο game, έκανε το 5-1, δείχνοντας έτοιμος να τελειώσει το 1ο σετ και το έκανε στο 8o game με 6-2. Ο Τσιτσιπάς είχε έξι άσους, με τους πόντους να είναι στο 28-17.

Ο Ρουντ γλίτωσε νέο breaκ, πριν κάνει το 1-0, στην έναρξη του β' σετ, με τον Τσιτσιπά να απαντά με το 3ο love game στο παιχνίδι για το 1-1. Με τους παίκτες να κρατούν το σερβίς τους το σετ πήγε στο 2-2. Στο επόμενο game ο Τσιτσιπάς με την 3η ευκαιρία που δημιούργησε, πέτυχε το 3ο break στον αγώνα, κάνοντας το 3-2 και χωρίς προβλήματα έκλεισε το service game για το 4-2. Από εκεί και έπειτα δεν δυσκολεύτηκε, απέναντι στον Ρουντ, με νέο break έκανε το 5-2 και με love game, τελείωσε το σετ 6-2 και τον αγώνα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Έκλεισε το mega deal: H JP Morgan απέκτησε το 48,5% της Viva Wallet για 800 εκατ. ευρώ

Ο Νικηφόρος Μανδηλαράς και η δολοφονία του από όργανα της χούντας το 1967
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης