Κολύμβηση: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο ο Χρήστου μέσω μπαράζ, πέρασε και ο Γκολομέεβ
Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Απόστολου Χρήστου που επικράτησε του Αρμστρονγκ στον αγώνα μπαράζ των 50 μέτρων ύπτιο
Ο Απόστολος Χρήστου νίκησε στον μπαράζ των 50μ ύπτιο τον Αμερικανό Χάντερ Άρμστρονγκ, και σήμερα (16/12) στις 11:12 θα πέσει στον τελικό του αγωνίσματος, στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25μ που διεξάγεται στη Μελβούρνη.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης στη πισίνα των 50μ, σημείωσε επίδοση 23.15 έναντι 23.30 του αντιπάλου του ενώ δεν αγωνίστηκε ο Καναδός Χαβιέ Ασεβέντο. Οι τρεις τους είχαν κολυμπήσει σε 23.18 στον ημιτελικό και είχαν βρεθεί στην 8η θέση. Ο Απόστολος αγωνίστηκε και στον τελικό στα 100μ ύπτιο όπου τερμάτισε στην 5η θέση.
Πρόκριση είχαμε όμως και για τον Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο. Αγωνίστηκε στην 9η προκριματική σειρά και ήταν τρίτος στη κούρσα με 21.21, για να προκριθεί στα ημιτελικά (11:41 ώρα Ελλάδος) με την 14η επίδοση συνολικά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας