Ινδονησία: Φτύσιμο και ξύλο με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ Κρμέντσικ - Δείτε βίντεο

Ινδονησία: Φτύσιμο και ξύλο με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ Κρμέντσικ - Δείτε βίντεο

Ο Μίχαλ Κρμέντσικ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ινδονησία, έφτυσε τον αντίπαλο του, ο οποίος τον χαστούκισε και όταν ο τελευταίος αποβλήθηκε... γρονθοκόπησε τον Τσέχο επιθετικό

Krmencik
Απίστευτο σκηνικό στο... εξωτικό πρωτάθλημα της Ινδονησίας με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ Μίχαλ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής που είχε έρθει δανεικός στον Δικέφαλο από τη βελγική Μπριζ τη σεζόν 2020-2021, εδώ και λίγους μήνες φορά τη φανέλα της Περσίγια Τζακάρτα, η οποία αντιμετώπισε την Βόρνεο FC σε ένα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κρμέντσικ είχε διαμάχη με τον μέσο της Βόρνεο Ντιέγκο Μίχιελς, ο οποίος έφτυσε προς το πρόσωπο του Τσέχου με τον τελευταίο να ανταποδίδει (αλλά να τον φτύνει κατάμουτρα) και τον Μίχιελς να του ρίχνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο.



Ο Κρμέντσικ έπεσε στο έδαφος με το όλο σκηνικό να γίνεται αντιληπτό από έναν εκ των βοηθών ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης φώναξε τους δύο ποδοσφαιριστές δείχνοντας κίτρινη στον Κρμέντσικ και κόκκινη στον Μίχιελς, με τον παίκτη της Βόρνεο σε έξαλλη κατάσταση να ορμά προς τον Τσέχο χτυπώντας τον με γροθιά στο κεφάλι και ρίχνοντας τον στο έδαφος...



Ειδήσεις σήμερα:

112 «χτύπησε» στην Κρήτη για την κακοκαιρία «Gaia»

Η υπόθεση Καϊλή το πιο σοβαρό σκάνδαλο στις Βρυξέλλες εδώ και 10ετίες

Το φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ βρισκόταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης