Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο

Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο

Σε μία ακόμα απόδειξη αφοσίωσης στο Πόρτλαντ, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια

NBA: Νοκ άουτ μετά από 275 σερί ματς με τους Μπλέιζερς ο Λίλαρντ!
Μπορεί το... τρελό ξεκίνημα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να μη συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και η ομάδα του Ντέμιαν Λίλαρντ να έχει πέσει πλέον στο 11-11, ωστόσο ο ίδιος βλέπει προοπτική για τίτλο μέσα στα επόμενα χρόνια.

Είναι άλλωστε γνωστή η αφοσίωσή του στο Πόρτλαντ, με τον συνδυασμό των βετεράνων αλλά και αρκετού ταλέντου, να τον κάνει άκρως αισιόδοξο. «Πιστεύω μπορούμε να γίνουμε ομάδα για τίτλο. Έχουμε ένα καλό μείγμα βετεράνων με εμπειρία και νέων με ταλέντο. Αυτό βλέπεις πλέον στις επιτυχημένες ομάδας του ΝΒΑ» ήταν τα λόγια του Λίλαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο HoopsHype.

Στη συνέχεια ο σταρ του Όρεγκον προσέθεσε πως «αν κοιτάξεις δεν υπάρχουν πλέον super ομάδες. Μόνο το ταλέντο κάνει τη διαφορά, ποιος μπορεί να σκοράρει, ποιος είναι ατρόμητος, ποιος μαρκάρει και ποιος έχει ηγετικές ικανότητες. Αυτές οι ομάδες φτάνουν ως το τέλος. Πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που ανήκουμε στις παραπάνω κατηγορία».

Τα μέχρι τώρα δείγματα των Σαρπ και Σάιμονς είναι πολύ θετικά για τους Μπλέιζερς, με τον Τζεράμι Γκραντ φυσικά να αποτελεί την κορυφαία προσθήκη του καλοκαιριού. Όμως ο τραυματισμός του Λίλαρντ τους έχει κρατήσει λίγο πίσω το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες εικόνες της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ», δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Υπόθεση φρίκης με μητέρα που βασάνιζε την 8χρονη κόρη της - «Μαμά δεν αντέχω άλλο, θα πεθάνω»

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινεί η μητέρα της δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία της - «Πού να ήξερα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης