Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Ο Λίλαρντ πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο
Σε μία ακόμα απόδειξη αφοσίωσης στο Πόρτλαντ, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια
Μπορεί το... τρελό ξεκίνημα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να μη συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και η ομάδα του Ντέμιαν Λίλαρντ να έχει πέσει πλέον στο 11-11, ωστόσο ο ίδιος βλέπει προοπτική για τίτλο μέσα στα επόμενα χρόνια.
Είναι άλλωστε γνωστή η αφοσίωσή του στο Πόρτλαντ, με τον συνδυασμό των βετεράνων αλλά και αρκετού ταλέντου, να τον κάνει άκρως αισιόδοξο. «Πιστεύω μπορούμε να γίνουμε ομάδα για τίτλο. Έχουμε ένα καλό μείγμα βετεράνων με εμπειρία και νέων με ταλέντο. Αυτό βλέπεις πλέον στις επιτυχημένες ομάδας του ΝΒΑ» ήταν τα λόγια του Λίλαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο HoopsHype.
Στη συνέχεια ο σταρ του Όρεγκον προσέθεσε πως «αν κοιτάξεις δεν υπάρχουν πλέον super ομάδες. Μόνο το ταλέντο κάνει τη διαφορά, ποιος μπορεί να σκοράρει, ποιος είναι ατρόμητος, ποιος μαρκάρει και ποιος έχει ηγετικές ικανότητες. Αυτές οι ομάδες φτάνουν ως το τέλος. Πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που ανήκουμε στις παραπάνω κατηγορία».
Τα μέχρι τώρα δείγματα των Σαρπ και Σάιμονς είναι πολύ θετικά για τους Μπλέιζερς, με τον Τζεράμι Γκραντ φυσικά να αποτελεί την κορυφαία προσθήκη του καλοκαιριού. Όμως ο τραυματισμός του Λίλαρντ τους έχει κρατήσει λίγο πίσω το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».