Τσιτσιπάς κατά του σύγχρονου φεμινισμού: «Επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες»

Τσιτσιπάς κατά του σύγχρονου φεμινισμού: «Επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες»

Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί σε μια λατρεία οργής, επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες, τόνισε ο τενίστας σε ανάρτηση στο Twitter

tsitsipas
Για μία ακόμα φορά ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο επίκεντρο για τις τοποθετήσεις του. Μάλιστα, αυτή τη φορά τοποθετήθηκε επί του σύγχρονου φεμινισμού, προκαλώντας αντιδράσεις.

«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει τις γυναίκες να μισούν τους άντρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άντρες να ντρέπονται που είναι άντρες. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις κάτι που αρχικά ήταν τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες» έγραψε ο επιχειρηματίας Iman Gadzhi στο Twitter το οποίο έκανε retweet ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το Νο4 του κόσμου προκάλεσε αντιδράσεις για τα σχόλια που έκανε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σόκαρε τους θαυμαστές του το πρωί της Πέμπτης, πρώτα κάνοντας retweet ένα αντιφεμινιστικό μήνυμα και αργότερα με ένα δικό του tweet, σχολίασε η ιστοσελίδα tennis.com.

«Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άντρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;» διερωτήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντώντας σε χρήστη του Twitter.



Κλείσιμο
«Απλώς, αναρωτήθηκα σε τι βασίζετε αυτήν την αξιολόγηση;» ρώτησε η δημοσιογράφος Κάθριν Γουιτέικερ, συμπαρουσιάστρια του The Tennis Podcast. «Πώς εκπαιδεύσατε τον εαυτό σας σχετικά με τη γυναικεία εμπειρία; Ποια είναι η αντίληψή σας για την πατριαρχία; Ευχαρίστως να συζητήσουμε ανά πάσα στιγμή».

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Βασίστηκα σε κάποιες από τις προσωπικές μου εμπειρίες και συναντήσεις. Έχω επιμορφωθεί σχετικά με το θέμα αυτό ρωτώντας γυναίκες φίλες και γνωστές. Δεν πιστεύω στην πατριαρχία. Η ισότητα και η ενότητα είναι η λύση για τα όλα».



Ειδήσεις σήμερα:

Λευκός Οίκος: Μπάιντεν και Μακρόν έφαγαν με τις συζύγους τους - Στο «μενού» τα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας

Λέκκας για Κακιά Σκάλα: Μεγάλη η πιθανότητα κατολίσθησης ογκόλιθων σε μήκος ενός χιλιομέτρου

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της από πρώην σύντροφό της - «Κοπάνησε το κεφάλι μου στο πάτωμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης