ΑΕ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: Φιλική νίκη Νο2 στην Κύπρο

ΑΕ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: Φιλική νίκη Νο2 στην Κύπρο

Μετά την εύκολη επικράτηση την περασμένη Δευτέρα (28/11) επί της ισραηλινής Ασντόντ (4-1), ήρθε και η δεύτερη φιλική νίκη με 0-3 επί της ΑΕ Λεμεσού

5745340
Αν κάτι πρέπει να κρατήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη φιλική αναμέτρηση μπροστά σε πάνω από 300 φίλους του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Τσίρειου», είναι η αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Μιλάμε για μια ομάδα που στο ξεκίνημα της σεζόν έβλεπε την εστία σαν… σπιρτόκουτο, σκόραρε με το σταγονόμετρο και τώρα έχει βάλει 8+7 γκολ (15) στα τελευταία τρία επίσημα παιγνίδια και στα δύο φιλικά στην Κύπρο. Το λες και άκρως εντυπωσιακή πρόοδος των «ασπρόμαυρων» στο σκοράρισμα.

Οι πρώτες 11 επιλογές
Για τον Λουτσέσκου το σημερινό δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού στο «Τσίρειο» ήταν μια ευκαιρία για να δοκιμάσει κάποια σχήματα και να δει κάποιους παίκτες σε νέους ρόλους.
Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε με τον Αουγκούστο ως αμυντικό χαφ στο «6» και τον Σβαμπ δίπλα του, ενώ το δίδυμο στα άκρα για πρώτη φορά ήταν Κωνσταντέλιας και Νάρεϊ.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε το φιλικό με τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Βρήκε από νωρίς το γκολ
Κλείσιμο
Από το ξεκίνημα της φιλικής αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» πήραν την μπάλα στα πόδια τους και από την εξαιρετική ενέργεια του Ζόαν Σάστρε βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις στο 10ο λεπτό και στην πρώτη τελική στην εστία της ΑΕ Λεμεσού. Ο Ισπανός δεξιός μπακ σέρβιρε στο πιάτο την μπάλα και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που είχε πατήσει περιοχή, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να την σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 0-1.

Ένα λάθος του Ίνγκι Ίνγκασον έδωσε το δικαίωμα στον Μπεραϊνό να σουτάρει ανενόχλητος και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι (22’), με τον ΠΑΟΚ να χτυπάει στο 33ο λεπτό ξανά από τη δεξιά πλευρά. Αυτή τη φορά ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ που έκανε την σέντρα και ο Νέλσον Ολιβέιρα που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για το 0-2.

Δύο διαφορετικές ενδεκάδες
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες, με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που συνέχισε από το πρώτο μέρος της φιλικής αναμέτρησης.

Η επιστροφή του Μάριου Τσαούση, μετά τον τραυματισμό του, όπως και η είσοδος του Γιάσμιν Κούρτιτς στο 60ο λεπτό, σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση του Αντρέ Ρικάρντο και του Ερμή Σελιμάι ήταν κάποιες από τις επιλογές του Λουτσέσκου, που ήταν δεδομένο ότι θέλει να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είναι στην αποστολή και συμμετέχουν στην μίνι χειμερινή προετοιμασία.

Ακόμα και με τις πολλές αλλαγές, ο ΠΑΟΚ που δεν απειλήθηκε καθόλου στο δεύτερο 45λεπτο, βρήκε και τρίτο γκολ στο 73ο λεπτό με τον… σκόρερ των φιλικών στην Κύπρο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Φιλίπε Σοάρες, και «κρέμασε» τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Κυριακού, γράφοντας το 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Λεμεσού (α’ ημίχρονο): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕ Λεμεσού (β’ ημίχρονο): Κυριακού, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Παπαφώτης (67’ Κόλιας), Ιωάννου.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης (77’ Σελιμάι), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Τόμας.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο πορείας» στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων αντί για οριστική λύση

Το τελευταίο δύσκολο 24ωρο της «Άριελ» - Παραμένει στο κάδρο και η Αττική

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης