Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι και επίσημα ο διάδοχος του Μάκη Γιατρά στον Προμηθέα Πάτρας

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι και επίσημα ο διάδοχος του Μάκη Γιατρά στον Προμηθέα Πάτρας

Εποχή Γιάννη Χριστόπουλου στον Προμηθέα, μετά το αντίο του Μάκη Γιατρά που αποχώρησε από τον πάγκο των Πατρινών για λόγους υγείας.

1270259
Μετά το συγκινητικό αντίο του Μάκη Γιατρά, που ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Προμηθέα για λόγους υγείας, ο Γιάννης Χριστόπουλος αναλαμβάνει να οδηγήσει τους Πατρινούς. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Χριστόπουλος αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά στο τιμόνι του Προμηθέα.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα
«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, διαδεχόμενος τον Μάκη Γιατρά.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 7 Ιουνίου του 1974. Ξεκίνησε την καριέρα του ως head coach από το ΑΠΟΕΛ (2004-05). Το 2005-06 καθοδήγησε τον Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της Α1, ενώ το 2006-07 ανέλαβε την ΑΕ Λάρισας. Κατόπιν, ο Έλληνας προπονητής επέστρεψε στην Πάτρα για λογαριασμό της Ολυμπιάδας (2007-08), ενώ την επόμενη σεζόν (2008-09) μετακόμισε στα Τρίκαλα. Το 2010 επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ στα μισά της σεζόν, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Κύπρου (2010) και ένα Super Cup, ενώ έμεινε στους “γαλαζοκίτρινους” ολόκληρη την επόμενη σεζόν (2010-11). Εν συνεχεία, βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου (2011-12), αρχικά ως βοηθός του πολύπειρου Dirk Bauermann και έπειτα ως πρώτος προπονητής των Βαυαρών. Την επόμενη τετραετία (2013-16), ο Γιάννης Χριστόπουλος ήταν αρχικά βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στην εθνική ομάδα της Κίνας , ενώ παρέμεινε εκεί και μετά την αποχώρηση του Γιαννάκη, συμμετέχοντας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016. Έπειτα ανέλαβε τους Beijing Ducks στο κινέζικο πρωτάθλημα για μια πενταετία (2017-2022). Παράλληλα, το 2019 ο νέος τεχνικός του Προμηθέα είχε επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής Κίνας, ως βοηθός του Li Nan, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Κίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέσω του gov.gr η έκδοση άδειας για πολιτικό γάμο

Δείτε βίντεο: Γυναίκα γέννησε όρθια στην Κίνα γιατί... δεν είχε covid test για να μπει στο μαιευτήριο

Η κακοκαιρία χτυπά την Αττική - Προβλήματα στους δρόμους - Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης