Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία

Η ΑΕΚ θα «πετάξει» αύριο για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής που υπάρχει για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου

5731269
Με τον Πάολο Φερνάντες που είναι το «νέο» πρόσωπο, θα αναχωρήσει αύριο (27/11) για την Ολλανδία η αποστολή της ΑΕΚ όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι Μάνταλος, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος στα παιχνίδια της με Μάλτα, Ουγγαρία πήραν μερικές ημέρες παραπάνω άδεια και θα μεταβούν στη «χώρα της τουλίπας» την Τρίτη (29/11), ενώ απόντες είναι και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Πινέδα που συμμετέχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η αποστολή της ομάδας μας για τη χειμερινή της προετοιμασία στην Ολλανδία🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2022_23

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, November 26, 2022


Εκτός έμεινε και ο Τσούμπερ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση και κρίθηκε πως είναι καλύτερο για την αποθεραπεία του να μείνει στην Αθήνα, ώστε να χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που δεν γίνεται να μεταφερθεί. Αντίθετα κανονικά θα ταξιδέψουν οι Αμραμπατ, Ελίασον που είναι επίσης τραυμαυτίες.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ντάικο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε τις πύλες του -για ξενάγηση- ο Σταθμός Παπάφη του Μετρό Θεσσαλονίκης

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτη και αυτοδύναμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης