Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκινά την αντεπίθεσή της κόντρα στον Ρονάλντο - Ετοιμάζει μηνύσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκινά την αντεπίθεσή της κόντρα στον Ρονάλντο - Ετοιμάζει μηνύσεις

Ο CR7 είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ για τη Γιουνάιτεντ - Δεν θα γυρίσει στο προπονητικό κέντρο μετά το Μουντιάλ

cristiano_arthro
Αναλαμβάνει δράση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την δίχως προειδοποίηση συνέντευξη χείμαρρο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διόρισαν δικηγόρους για να μηνύσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου για παραβίαση συμβολαίου μετά τα όσα είπε ο διεθνής επιθετικός σε πρόσφατη συνέντευξή του, με τον σύλλογο να επιδιώκει να λύσει γρήγορα το θέμα που άνοιξε. Μια ακόμα «πληγή» για την ομάδα του Μάντσεστερ που τα τελευταία χρόνια έχει πολλά προβλήματα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ για τη Γιουνάιτεντ και γίνεται αντιληπτό ότι ο 37χρονος έχει λάβει εντολή να μην επιστρέψει στην προπονητική βάση του συλλόγου στο Κάρινγκτον μετά τη συμμετοχή του με την Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν στην εκπομπή Talk TV ο Ρονάλντο έκανε μια σειρά από ισχυρισμούς για τη Γιουνάιτεντ προχωρόντας ουσιαστικά σε κατά μέτωπο επίθεση. Μεταξύ των όσων είπε ήταν ότι τον διώχνουν από τον σύλλογο, ότι τα ανώτερα στελέχη του στερούνται ενσυναίσθησης μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του τον Απρίλιο, ότι οι ιδιοκτήτες -η οικογένεια Γκλέιζερ- δεν ενδιαφέρονται για τον σύλλογο και ότι ο προπονητής, Έρικ Τεν Χαγκ, δεν τον σέβεται.

Την Παρασκευή μια ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε τα εξής: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τις κατάλληλες ενέργειες ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο ανέρχεται σε περίπου 500.000 λίρες την εβδομάδα και λήγει τον Ιούλιο. Η Γιουνάιτεντ δεν γνώριζε εκ των προτέρων τη συνέντευξη που έδωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος ήθελε να φύγει το καλοκαίρι. Αναμένεται να φτάσει στην Ντόχα την Παρασκευή στις 23:00 τοπική ώρα με την ομάδα της Πορτογαλίας πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Ρονάλντο διανύει τη δεύτερη θητεία του στη Γιουνάιτεντ μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη εξαετία που ολοκληρώθηκε το 2009 με την κατάκτηση τριών Πρέμιερ Λιγκ, του Κυπέλλου Αγγλίας, δύο Λιγκ Καπ, του Τσάμπιονς Λιγκ και της Χρυσής Μπάλας. Η ατομική του προσφορά τον έκανε ήρωα για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και τον κατέταξε στους μεγαλύτερους παίκτες του συλλόγου.

Η επιστροφή του Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2021 χαιρετίστηκε εκστατικά από τους οπαδούς και χαιρετίστηκε ως πραξικόπημα από τον προκάτοχο του Τεν Χαγκ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Αλλά με το να δημοσιοποιήσει τους ισχυρισμούς του εναντίον της Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο έβλαψε σοβαρά αυτό το κύρος και την ιδιότητα.


Ειδήσεις σήμερα:

33χρονη με κορωνοϊό πέθανε μέσα σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο στη Κρήτη

Αυγά… με το δελτίο στη Βρετανία – Σε τι οφείλονται οι ελλείψεις

DW: Πεδίο δράσης της διεθνούς μαφίας η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης