Ντικούδης: «Καταγγελία της ΕΟΚ στη FIBA για το θέμα Παπαπέτρου, λάθος η στάση της σερβικής ομοσπονδίας»

Ντικούδης: «Καταγγελία της ΕΟΚ στη FIBA για το θέμα Παπαπέτρου, λάθος η στάση της σερβικής ομοσπονδίας»

O Δήμος Ντικούδης ανέφερε πως η ΕΟΚ έκανε καταγγελία στη FIBA για τη στάση της Παρτίζαν και της σερβικής ομοσπονδίας στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου

5727535
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά την ήττα της Παρτίζαν από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην απόφαση της ομάδας του να μην πάει στην Εθνική για τα... παράθυρα, λέγοντας: «Δυστυχώς εγώ δε θα είμαι στην Εθνική. Είναι απόφαση της ομάδας να μην πάμε στις Εθνικές πλην των Σέρβων. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Είναι δύσκολο, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική και να προκριθούμε και επίσημα».

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης πριν το Ελλάδα-Λετονία και μιλώντας στη Nova ανέφερε πως η ΕΟΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη FIBA όσο και στη σερβική ομοσπονδία για την επιλογή της να μην αφήσει τον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική.

«Προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη σερβική Ομοσπονδία όσο και στη FIBA, αφού αυτή η στάση της σερβικής ομοσπονδίας είναι λάθος. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε», ήταν τα λόγια του.

Η Παρτίζαν έδωσε άδεια στους Σέρβους να παίξουν στην Εθνική Σερβίας, όμως δεν άφησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική Ελλάδας στα ματς με τη Λετονία (11/11) και με το Βέλγιο (14/11).

Πηγη: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA

Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok και τα νυφοπάζαρα ανηλίκων

Η κρυφή ζωή της «βασίλισσας του πορνό» της Τάιμς Σκουέρ που γεννήθηκε στη... Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης