Αϊζάια Τόμας για Τζόρνταν: «Με αποκάλεσε μ***κα αλλά είδα πόσο μ***κας είναι στο Last Dance»

Αϊζάια Τόμας για Τζόρνταν: «Με αποκάλεσε μ***κα αλλά είδα πόσο μ***κας είναι στο Last Dance»

Ο Αϊζάια Τόμας μίλησε απαξιωτικά για τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

5846452
Ο Αϊζάια Τόμας μίλησε στην Cosmote TV και την εκπομπή «Pick and roll», φυσικά αναφερόμενος στον... άσπονδο εχθρό του, Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Τόμας
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Φυσικά θα μπορούσε να παίξει στην εποχή μας, επειδή και ο ίδιος επιδιώκει αρκετά με την επαφή και η θέλησή του είναι αυτή που τον βοηθάει, θα ήταν κυρίαρχος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co76vupvrwfl)


Για τον αν είχε πρόταση από την Ελλάδα: «Είχα πρόταση από την Ελλάδα.  Ήταν ένα όνειρό μου μετά το ΝΒΑ να ακολουθήσει μία παγκόσμια περιοδεία. Ήθελα να παίξω στο εξωτερικό, ώστε να με δουν και εκτός ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν έγινε γιατί έγινα συνιδιοκτήτης των Τορόντο Ράπτορς».

Για το πώς έφτασε ως εδώ: «Η παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, στο να βρω τον δρόμο μου. Κοιτώντας πίσω, ήμουν πολύ τυχερός για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αρκετοί άνθρωποι με στήριξαν. Σε κάθε μέρα αν είχα πάρει τη λάθος απόφαση, η ζωή μου θα ήταν δραστικά διαφορετική».

Για τη μητέρα του: «Τώρα που είμαι μεγαλύτερος και βλέπω τι έκανε η μητέρα μου για μένα και την οικογένειά μου, δεν έχω ιδέα πώς το έκανε. Πώς καθοδήγησε τη δύναμη και το κουράγιο που έπρεπε να έχει για να μας κρατήσει όλους στο... σωστό μονοπάτι».

Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Πιθανότατα δε θα τελειώσει η "κόντρα" μας. Όπως έχω ξαναπεί, έβλεπα το "Last Dance" με την οικογένειά μου και σκεφτόμουν πως όλα είναι καλά και μετά αυτός ο τύπος βγαίνει και λέει ότι με μισεί, αποκαλώντας με μ***κα. Μετά προχώρησα το ντοκιμαντέρ και είδα πως αυτός είναι μ***κας. Μέχρι να λάβω δημόσια συγγνώμη από τον Τζόρνταν η κόντρα θα παραμείνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης