O Γκουαρδιόλα απάντησε στον Ζλάταν: «Δεν μου αρέσει όταν κάνει χατ τρικ ο Χάαλαντ, γιατί ζηλεύω»

O Γκουαρδιόλα απάντησε στον Ζλάταν: «Δεν μου αρέσει όταν κάνει χατ τρικ ο Χάαλαντ, γιατί ζηλεύω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε σε όσα είπε  ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με εκείνον και τον Έρλινγκ Χάαλαντ λέγοντας ειρωνικά πως ζηλεύει όταν ο  Νορβηγός βάζει γκολ, γιατί του κλέβει την δόξα

26369024
Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε την Παρασκευή (04/11) στην συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Φούλαμ (05/11) και απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τα όσα είπε για εκείνον ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν λίγες μέρες.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε πει μεταξύ άλλων πως ελπίζει ο εγωισμός του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Έρλινγκ Χάαλαντ.



Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι απάντησε με σαρκασμό λέγοντας πως δεν του αρέσει όταν κάνει χατ τρικ ο Νορβηγός επιθετικός και ζηλεύει, επειδή τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πεπ

«Έχει απόλυτο δίκιο. Στην ομάδα μου το εγώ μου υπερκαλύπτει οποιονδήποτε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Έρλινγκ σκοράρει τρία γκολ και όλα τα ''φώτα'' πέφτουν επάνω του. Ζηλεύω! Ειλικρινα ζηλεύω! Έρλινγκ σταμάτα να σημειώνεις τέρματα, αλλιώς η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν πια για μένα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης