Ο Πογκμπά χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Ο Πογκμπά χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Η μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα, επιβεβαίωσε πως ο Γάλλος χαφ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καταρ

pogba_gazzetta
Μετά τον Ενγκολό Καντέ ο Ντιντιέ Ντεσάν χάνει οριστικά και τον έτερο βασικό του χαφ, τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε δύο εβδομάδες στις προπονήσεις της Γιουβέντους και υπέστη εκ νέου τραυματισμό, ο οποίος θα του στερήσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.



Οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν χθες και σήμερα στο Τορίνο και το Πίτσμπουργκ έδειξαν πως ο 29χρονος μέσος δεν θα έχει αναρρώσει εγκαίρως για να προλάβει να αγωνιστεί στο Μουντιαλ. Η επιβεβαίωση προήλθε από την μάνατζερ του Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα.

«Ο Πολ θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά πρέπει να είναι υπομονετικός, να δουλέψει σκληρά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιστρέψει στο γήπεδο για τους οπαδούς και την ομάδα του το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η Πιμέντα.

Κλείσιμο


Υπενθυμίζουμε πως οι Τρικολόρ εκτός από τους Καντέ και Πογκμπά έχουν ήδη χάσει τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, ενώ υπάρχει κίνδυνος και για την παρουσία του Ράφαελ Βαράν.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης